Tegels XL is in staat alle producten in de gehele Nederland, Duitsland, België te bezorgen. Kijk alle voorwaarden en mogelijkheden weer van onze transportservice. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft die niet beantwoord worden.

Betaling van uw bestelling

Bij alle vormen van transport is het mogelijk, om minimaal 50% van de aankoopsom achteraf te betalen. Het resterende bedrag kunt u vooraf per bank betalen, en aan chauffeur bewijzen. Let op: als u een resterend bedrag verschuldigd bent aan de chauffeur en u bent niet in staat het restbedrag te betalen, dan levert de chauffeur de order niet.

Transportmethoden

Tegels XL biedt diverse transportmethoden aan. U kunt bij een bestelling kiezen uit de volgende transportmethoden en de daarbij behorende voorwaarden: administratie@tegelsxl.nl

  • Levermoment: u kiest de week van levering. De exacte leverdatum wordt door Tegelsxl.nl bepaald. Levering vindt plaats op werkdagen, maar kan in de lente en zomer een uitloop kennen naar de zaterdag.

Advies

Wij adviseren met klem om uw order enkele dagen voor aanvang van uw project door ons te laten leveren. Zo voorkomt u dat als er onverhoopt een probleem met de levering ontstaat, uw overige afspraken (bijvoorbeeld met aannemer of tegelzetter) ook in het gedrang raken. Voor vervolgschade zijn wij in geen enkele situatie aansprakelijk.